BEZ DLAKE NA JEZIKU: Osman Karić OPLEO po Ivi Grgurić! A evo šta je rekao za POTENCIJALNU SNAJKU Ivanu!
Foto: Sonja Spasić, Instagram Printscreen, Printscreen

VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKADA

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Osman Karić OPLEO po Ivi Grgurić! A evo šta je rekao za POTENCIJALNU SNAJKU Ivanu!

Rijaliti -

Otac Stefana Karića, Osman Karić, prokomentarisao je Ivanu Šopić i Ivu Grgurić, kao i to što je njegov sin pogazio reč.

Otkriveno je da je Stefan Karić bio u emotivnim vezama sa pojedinim zadrugarkama, za koje niko nije znao, a zatim je Stefan priznao i da se ljubio sa Ivanom Šopić i to nekoliko puta.

Kako se i ime Stefanovog oca, Osmana Karića, pominjalo često u "Zadruzi 3", mi smo stupili u kontakt sa njim kako bi nam prokomentarisao najnovija dešavanja.

Podsetimo, Osman je iznao tvrdnju da je njegov sin imao nešto sa Anom Korać, a iako su Stefan i Ana ovo negirali, ispostavilo se da je sve ipak istina. Osman na ovakav sled događaja kaže da ipak ne zamera svom sinu što je pogazio njegove reči i stao u zaštitu devojke sa kojom je bio.

foto: Printscreen/Magazin In

"Što se tiče Stefana i njegovog stava za nepriznavanje, ne, nije me naljutio jer sam znao kakav stav zauzima kada je izdaja u pitanju, više me je iznenadilo to što je ustao i pod pritiskom drugih, a i vređanjima mene kao njegovog oca sve priznao i dokazao moja saznanja koje sam iznosio u javnosti", rekao nam je Karić.

foto: Printscreen

Za razliku od Koraćeve, koja je sve priznala, Iva Grgurić već danima negira da je imala s*ksualne odnose sa njegovim sinom, na šta je Osman takođe imao sočan komentar.

"Iva je neke stvari o sebi već iznela na početku, mislio sam da se iskreno pokajala u nadi da će se promeniti, pa sam iz tog razloga pokušao da podržim vezu nje i Stefana. Međutim potvrdilo se kao i uvek da "vuk dlaku menja ali ćud nikada," pa tako ni Iva. Iva je od samog početka igrala igru, mnogo je studirala rijaliti pa se zaigrala. S*ks sa Stefanom neće priznati samo iz jednog razloga, a taj razlog je njen bivši dečko koga često pominje u nadi da će se njemu vratiti", rekao je Stefanov otac.

foto: Printscreen

Stefan je nedavno priznao da se poljubio sa Ivonom Šopić i to već nekoliko puta, ali da nisu u vezi već su samo prijatelji, a njegov otac smatra da su njih dvoje najbolji drugovi i da nije siguran da će njih dvoje započeti emotivnu vezu.

"Što se tiče Ivane Šopić, Ako ste gledali sam početak rijalitija i moje prvo pojavljivanje kod Dušice Jakovljević, videćete da sam izjavio da je ona otkriće rijalitija, devojka koja je jako inteligentna u nekim situacijama prepotentna i za crnim stolom elokventna. Devojka koja u verbalnom duelu melje protivnika, postavlja i vraća na mesto, tamo gde i pripada. Iskren da budem, nisam siguran da će Stefan i Ivana ući u vezu, ali da su najbolji drugovi tamo, sigurno jesu. Mislim da će produkcija Pinka prepoznati njene kvalitete i dati joj mesto jednog dobrog voditelja", rekao je Osman Karić.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Pink.rs / M.M, Foto: Sonja Spasić, Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track