TARA I ŠA SE ZANELI PRED CELOM SOBOM: Krenuli u vrelu akciju, prepustili se strastima, a onda je on zavuka ruku... (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen

strasti

TARA I ŠA SE ZANELI PRED CELOM SOBOM: Krenuli u vrelu akciju, prepustili se strastima, a onda je on zavuka ruku... (VIDEO 18+)

Rijaliti -

Potpuno se opustili, a NJEGOV POTEZ je ostavio sve bez teksta

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su se prepustili strastima pred punom sobom i na oči svih zadrugara radili šta god su poželeli. Ša je, nakon dugog ljubljenja svoje devojke, u jednom trenutku joj zavukao ruku ispod pantalona i počeo da udara po zadnjici, što je šokiralo sve.

Simova se sve vreme okretala levo i desno obazirajući se da li ih neko posmatra, a u jednom trenutku je pogledala i u kameru i odmah spustila glavu na Nenadovo rame.

Ša se, podsetimo, prošle godine razveo od supruge Ivane zbog Tare, a nakon brakorazvodne parnice ostao je bez jednog stana i čak dva lokala, koje je dao bivšoj. Tari je dobrovoljno platio kaznu zbog diskvalifikacije u iznosu od 50.000 evra, a kao da to nije bilo dovoljno, ubrzo posle završetka četvrte sezone slupala mu je i u potpunosti uništila skupoceni "mercedes" u vrednosti od tridesetak hiljada evra. Kako je rekao, on je na Taru potrošio 300.000 evra.

Nenad Aleksić Ša, Zadruga, Zadruga 5
foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja