ZAPROSIO JU JE DOK JE PROŽIVLJAVALA SRČANI UDAR! Godinu dana ga je odbijala, a sada je rekla da: Zamalo i on nije dobio INFARKT!
Foto: profimedia

ljubav nije samo za mlade

ZAPROSIO JU JE DOK JE PROŽIVLJAVALA SRČANI UDAR! Godinu dana ga je odbijala, a sada je rekla da: Zamalo i on nije dobio INFARKT!

Zanimljivosti -

Mauricio Benton zvani Mo, zaprosio je svoju devedesetdvogodišnju devojku Džoan Oris.

Ova rečenica sama je po sebi neobična s obzirom da je par rešio da uplovi u bračne vode u svojimj ranim 90-im, ali to zapravo nije najčudnija stvar vezana za ovu priču.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

Naime, Mo je godinama unazad iznova i iznova pitao Džoan da se uda za njega, a poslednji put ju je pitao u trenutku kada je ona doživljavala srčani udar.

Da stvar bude još neverovatnija Džoan je baš tada odlučila da pristane na brak sa njim.

- Rekao sam Džo: 'Osećam se tako bolesno. Ne mogu ništa da uradim za tebe, pa ću nazvati 999'- ispričao je Mo, a Džoana je nastavila:

Venčanje
foto: Profimedia

- Onda je izašao napred i kleknuo. Rekao je: 'Izvini što ti ne mogu oduzeti ovaj bol. Hoćeš li se udati za mene?' U prošlosti sam uvek govorila ne, ali moj srčani udar nas je naterao da shvatimo da nam možda nije preostalo još toliko godina, pa ćemo se ipak venčati. Mauricio je bio toliko šokiran što sam pristala da je zamalo i on dobio srčani udar.

Doana se sada oporavlja od srčanog udara, a novopečeni bračni par uživa u neverovatnoj sreći. Oni su se venčali prošle subote, na opšte iznenađenje njihovih prijatelja koji su bili ubeđeni da je ovaj par već godinama u braku.

Bonus video:

00:15

Saša Matić stigao na venčanje Lukasovog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track