Olga iz Erdevika u proteklih osam godina sahranila je sina i ćerku. Dok je sin umro zbog teške bolesti, ćerka je tragično stradala od ruke supruga, kojeg je nedavno pre toga ostavila.

sequence-01.02-27-29-20.still009.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

Branislavu je suprug na radnom mestu u školi, čiji je bila direktor, usmrtio sa 22 metka, kao i vozača u školi sa kojim je navodno otpočela i vezu.

Majka Olga se seća tog jutra i kaže da njena ćerka nije bila srećna u braku.

- Ona je otišla na posao i ništa nismo znali. Došao je jedan prijatelj i rekao da je bila pucnjava u školi. Ja sam brzo pozvala i rekli su mi da je istina. Kada sam došla videla sam ga kako sedi i puška je bila pored njega. Ali ga nisam pogledala, niti mu reči rekla - rekla je Olga.

sequence-01.02-28-54-22.still008.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

Međutim, ni posle četiri godine pravda nije zakucala na vrata. Sudski proces je u toku pred Višim sudom u Sremskoj Mitrovici, a Olga kaže da je sve više nestrpljiva, kao i deca pokojne Branislave.

- Ja sam osoba koja jako veruje državnim organima. Drugo, jako sam vam zahvalna što me pitate, ne zbog mene, ali da se zakon uzme u svoje ruke. Dajte da nešto učinimo da sutra, prekosutra, koliko je već žena izgubilo živote od istih posledica za ove četiri godine. Znači male su kazne - istakla je Olga.

Kurir televizija BRANISLAVU USMRTIO SUPRUG SA 22 METKA U ŠKOLI! Planirala da ga ostavi, ali se plašila... KADA JE TO URADILA, ZAVRŠILO SE KOBNO

Branislava je prema rečima njene majke više puta planirala da ostavi supruga, ali se toga plašila. Nažalost, kada je to učinila, sve se završilo kobno.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić u tužilaštvu