"STRADAO JE PRED MOJIM OČIMA" Srbin poginuo na autoputu u Bratislavi, udario ga kamion, UMRO NA LICU MESTA (FOTO)
Foto: Shutterstock

"STRADAO JE PRED MOJIM OČIMA" Srbin poginuo na autoputu u Bratislavi, udario ga kamion, UMRO NA LICU MESTA (FOTO)

Crna Hronika -

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 19. 30 časova na autoputu kod Bratislave, kada je kamion udario pešaka koji se, za sada iz nepoznatih razloga, nalazio tu! Kako saznajemo, reč je o četrdesetdvogodišnjem Srbinu.

- Saobraćajna policija je odmah izašla na lice mesta gde je došlo do sudara, a istraga je u toku, pa će se nakon uviđaja znati više o svim okolnostima ove nesreće - saopšteno je za slovačke medije i naglašeno da još uvek nije poznato šta je čovek radio na autoputu i kako je uopšte došlo do nesreće.

Naime, Srbina je kamion udario u desnoj traci, koja je bila dugo zatvorena posle nesreće. Čovek je zadobio teške povrede od kojih je preminuo na licu mesta.

Njegovi prijatelji, kao i kolege se opraštaju od stardalog čoveka, a jedan od njih je rekao i da je stradao pred njegovim očima.

- Naš brat, drug i pre svega kolega, smrtno je stradao na autoputu ispred Bratislave. Stradao je pred mojim očima i očima još dvojice kolega. Brate, počivaj u miru Božijem - napisao je njegov prijatelj.

Slovačka policija upozorava na opasnost na putevima i važnost poštovanja svih znakova na putu. Takođe, apeluju na vozače da budu oprezni prilikom vožnje.

Bonus video:

01:53

KAKVI SMO TO LJUDI? Vozač poginuo nakon sudara sa autobusom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja