"PREŠAO TOLIKO KILOMETARA DA ZARADI ZA HLEB, GREOTA" Prve fotografije sa mesta pogibije u Novom Sadu, SUMNJA SE DA JE OVDE UPAO
Foto: MUP Srbije

ronioci tragaju za njim

"PREŠAO TOLIKO KILOMETARA DA ZARADI ZA HLEB, GREOTA" Prve fotografije sa mesta pogibije u Novom Sadu, SUMNJA SE DA JE OVDE UPAO

Crna Hronika -

Na mostu na Šodrošu u Novom Sadu, za sada, nepoznati muškarac, upao je u Dunav i nije isplivao. Kako Kurir saznaje, na licu mesta bili su i vatrogasci, a čeka se ronilački tim žandarmerije kako bi pronašli nesrećnog čoveka.

- Za sada se ne raspolaže sa mnogo informacija, uviđaj je u toku i ono što se zna jeste da se za nepoznatim muškarcem traga. Sumnja se da je upao u keson mosta u izgradnji, odnosno rupu iskopanu za postavljanje stuba mosta - rečeno je nezvanično za Kurir.

Međutim, iako još uvek nije poznat identitet muškarca, sumnja se da je u pitanju kineski državljanin koji je radio upravo na gradnji ovog novog mosta.

- Pretpostavlja se da je u pitanju kineski državljanin, ali svakako još uvek nema nikakve zvanične potvrde - kaže izvor.

Novosađane je šokirala vest o pogibiji čoveka, a kako se može videti na prvim fotografijama sa lica mesta, radnici su se okupili u blizini policije i čekaju novosti o stradalom kolegi.

- Velika greota, prešao toliko kilometara da zaradi za hleb, neka mu je laka crna zemlja - piše jedan od korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, jutros oko 9.30 časova došlo je do stravične nesreće na gradilištu novog mosta preko Dunava, kod Ribaraca, u Novom Sadu, kada je nepoznati čovek upao u Dunav i nije ispivao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja