N. K. iz Loznice uhapšen je zbog sumnje da je preksinoć sa grupom mladića zverski pretukao M. G. (26) koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede i nalazi se u životnoj opasnosti.

Tuča se, podsetimo, dogodila u sredu oko 20 sati u centru Loznice. N. K., koji je inače navijač Partizana, navodno je nakon kraće rasprave udario M. G. koji je bio u društvu tri devojke i prijatelja. Posle zadobijenih povreda M. G. je prvo saniteteom prevezen u lozničku bolnicu gde inače radi, a potom je transportovan za Beograd. Pored N. K. slobode su lišeni i P. L. i J. O. za koje se sumnja da su učestvovali u tuči.

222.jpg
Drustvene Mreže 
osumnjičeni n.k. iz loznicefoto: Drustvene Mreže

- M. G. je te večeri bio u društvu, sedeli su u kafiću u centru grada i ništa nije ukazivalo da će doći do nekog sukoba. Napad se dogodio kada je mladić hteo da sedne u kola koja su bila na raskrsnici kod šetališta u centru grada. Navodno, N. K. je prišao, kratko pričao sa M. G., a onda je krenuo da ga udara. Mladić je pao i udario glavom o stepenik. Čuo se i neki jak udarac, moguće da ga je udario i nekim predmetom - navodi Kurirov izvor.

Prema rečima brata teško povređenog M. G., njegov prijatelj je pokušao da ga odbrani, ali u tome nije uspeo.

- Pokušao je svojim telom da ga zaštiti, ali su oni i njega udarali. Devojke koje su bile sa njima počele su da vrište i dozivaju pomoć. Policija i Hitna pomoć su brzo došli na mesto tuče, a M .G. je sanitetom prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane teške telesne povrede - naveo je on i dodao:

whatsapp-image-20240905-at-1.54.42-pm-1.jpg
Drustvene Mreže 
pretučeni mladić m.g.foto: Drustvene Mreže

- Momci koji su ga napali su navijači i ono što se vidi na snimcima sa nadzorne kamere jeste da tuča nije bila organizovana. Samo su prišli i počeli da ga tuku. Taj uhapšeni N. K., kako su mi rekli vikao je pred okupljenima: "Niste me videli ovde, nisam bio ovde" i pobegao je u nepoznatom pravcu.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične tuče. Osumnjičeni će danas biti saslušani u nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici gde se terete da su M .G. naneli teške telesne povrede. Kako Kurir nezvanično saznaje, mladić M. G. nije u navijačkoj grupi, ali je simpatizer jedne grupe i ponekad je išao na utakmice.

Prema nezvaničnim informacijama, dvojica osumnjičenih su od ranije poznati policiji zbog tuča i dela sa elementima nasilja, dok se treći školuje u inostranstvu.

Navijač Partizana

Inače, kako se može videti na društvenim mrežama N. K. često objavljuje snimke i slike vezano za Partizan. Takođe, sudeći po objavama jedno vreme je radio u Slovačkoj.

- Zato znaj da ova ljubav nema kraj i da uvek, uvek biću tu - piše u jednoj od mnogobrojnih objava N. K. uz fotografiju sa tribina.