Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je zadržavanja prema D.P. (53) zbog sumnje da je pretukao nevenčanu suprugu S.U.M, sa kojom ima zajedničko maloletno dete,saznaje Kurir.

- Prilikom saslušanja, osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret, dok se oštećena nije pridružila krivičnom gonjenju i nije istakla imovinskopravni zahtev - kaže naš izvor.

Nakon navedenog javni tužilac je sa okrivljenim zaključio sporazum o priznanju krivice.

Sporazumom je predloženo da Prvi osnovni sud u Beogradu osumnjičenog D.P. oglasi krivim zbog krivičnog dela Nasilje u porodici iz člana 194 stav 1 Krivičnog zakonika i da izrekne uslovnu osudu u trajanju od šest meseci i istovremeno odredi da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljeni u toku od dve godine ne učini novo krivično delo, takođe je predloženo da sud prema okrivljenom izrekne meru bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od jedne godine.

Podsetimo, nasilnik je suprugu, kako se navodi, u stanu u Knez Mihajlovoj psovao, vređao, pretio da će je ubiti, a zatim fizički napao. Više puta je udario u glavu i telo, i to pred detetom.

Bonus video:

Kurir televizija "NASILNIK TUKAO PEVAČICU NASRED SCENE!" Krstić: Celo obezbeđenje ga tuklo, KADRIRANJEM SU SVE SAKRILI! Šok scene sa Evrovizije