Policija Sašu S. sumnjiči da je 3. avgusta prošle godine došao u kuću svoje babe LJ.J. (80) iz Makca, a kako je ona odbila da mu da novac, on je šutirao i ubio njena dva psa rase "pekinezer", dok je staricu najpre udarao pesnicama, a zatim i drvenom motkom po glavi i telu

POŽAREVAC - Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv Saše S.(44) iz Mišljenovca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopšteno je iz Policijske uprave Požarevac.

Kako je navedeno, policija Sašu S. sumnjiči da je 3. avgusta prošle godine došao u kuću svoje babe LJ.J. (80) iz Makca, a kako je ona odbila da mu da novac, on je šutirao i ubio njena dva psa rase "pekinezer", dok je staricu najpre udarao pesnicama, a zatim i drvenom motkom po glavi i telu.

Policija je došla po pozivu šefa mesne kancelarije i zatekla staricu kako leži pored žičane ograde.

Ona je kolima hitne pomoći prevežena u požarevačku bolnicu gde su konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma leve potkolenice i kontuzije lica.

Osumnjičeni je bio u bekstvu i za njim je policija intenzivno tragala, a nakon rapisane potrage policija je osumnjičenog nakon osam meseci pronašla i uhapsila na teritoriji opštine Kučevo.

Policija je osumnjičenog uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu, navedeno je u saopštenju.