TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE ATENTATA Nasmejan sa zavojem na uvu, gestikulira i diže pesnicu! Masa uzvikivala ove 2 reči (FOTO)
Foto: AP Photo/Paul Sancya

na konvenciji u milvokiju dva dana posle atentata

TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE ATENTATA Nasmejan sa zavojem na uvu, gestikulira i diže pesnicu! Masa uzvikivala ove 2 reči (FOTO)

Planeta -

Nekoliko sati nakon što je zvanično izabran za kandidata Republikanske stranke i samo dva dana nakon što je napadač pokušao da ga ubije, Donald Tramp se pojavio na konvenciji.

Preko uva ima zavoj nakon što ga je pogodio metak u subotu.

Ovo je prvi put da se pojavio na velikom javnom događaju od atentata na njega na političkom mitingu u subotu, u Pensilvaniji.

Donald Tramp, konvencija, Milvoki, atentat, prvi put posle atentata
foto: AP Photo/Evan Vucci

Prilikom ulaska stisnuo je pesnicu, dok je masa uzvikivala "borba, borba" i "SAD, SAD" i dizali su pesnice u vazduh, gest koji su mnogi ovde usvojili nakon Trampovog sopstvenog simbola prkosa nakon pokušaja atentata.

Dok je Tramp išao na pod i penjao se stepenicama do VIP dela, prva ruka koju je stisnuo kada je stigao do lože bila je ruka Takera Karlsona - znak važnosti desničarske medijske ličnosti u Trampovoj orbiti.

Donald Tramp, konvencija, atentat, prvi put posle atentata
foto: AP Photo/Paul Sancya

Republikanska stranka zvanično je nominovala Donalda Trampa za svog kandidata za predsednika SAD na izborima u novembru.

Tramp je prethodno na svojoj društvenoj mreži Truth Social objavio da će njegov kandidat za potpredsednika biti senator iz Ohaja Džej Di Vens.

03:05

TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE ATENTATA Nasmejan sa zavojem na uvu, gestikulira i diže pesnicu! Masa uzvikivala ove 2 reči

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

11:48

DA LI JE TRAMP ZNAO ZA PRIPREMU ATENTATA? Eksperti: Bio je svestan, imao 2 prstena obezbeđenja, a čim je čuo pucanj URADIO JE OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track