Sastojci

- 800 g teletine
- 1 glavica crnog luka
- 100 g pečuraka
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica senfa
- vezica peršuna
- 3 dl piva
- malo brašna
- so i biber
- 1 kašičica aleve paprike
- lovorov list
- nekoliko listića žalfije



Priprema
Crni i beli luk naseckajte i propržite na malo ulja, pa ga izvadite. Dodajte meso prethodno uvaljano u brašno i pustite neka se zapeče sa svih strana. Vratite luk i izmešajte ga s mesom. Pospite alevom paprikom i dodajte krupno isečene pečurke. Sve posolite, dodajte malo bibera i zalijte pivom dodajući ga pomalo da se pena ne bi izlila. Mesu dodajte lovorov list, senf i žalfiju i sve to kuvajte na slabijoj vatri dok meso ne omekša. Kad je gulaš gotov, pospite ga iseckanim peršunom i poslužite vruć.

Restoran Redakcija
Vlajkovićeva 8 011/321-48-45
šef kuhinje Pavle Sretković