Sastojci:
- 85 g makarona
- 1 struk mladog luka
- 85 g kukuruza šećerca
- 85 g graška
- 1 crvena paprika
- 2 jajeta
- 150 ml mleka
- 1 kašika majčine dušice
- 50 g kačkavalja
- 2 kašike parmezana
- pola kašičice maslinovog ulja

Priprema:
Rernu zagrejte na 190 stepeni. Maslinovim uljem nauljite posudu za pečenje. Pastu kuvajte u slanoj kipućoj vodi oko osam minuta. Luk i papriku iseckajte, pa dodajte povrće u šerpu i kuvajte još dva-tri minuta dok pasta i povrće ne omekšaju. Procedite sve, a zatim sipajte u posudu za pečenje. Umutite jaja i mleko, a zatim dodajte i majčinu dušicu. Pomešajte rendani kačkavalj i parmezan i dodajte smesi s jajima (ostavite malo mešavine sira).
Posolite i pobiberite po ukusu. Sve to sipajte u pleh i pomešajte s ostatkom fila. Ostatak sira stavite preko jela. Pecite u zagrejanoj reni oko 40 minuta.