Kentaki piletina
Sastojci:
- 500 g pilećeg belog mesa
- 250 g margarina
- 100 g prezli
- 250 g rendanog kačkavalja
- 500 g krompira
- susam
- biozačin
Priprema:
Oljuštite krompir, isecite ga na kocke i odložite dok ne spremite meso.
U posudi pomešajte prezle, kačkavalj, susam i kašiku mešavine začina.
Margarin potpuno otopite. Meso isecite na šnicle ili krupnije kockice. Komad mesa umočite u rastopljeni margarin, a zatim uvaljajte u smesu s prezlama. Meso ređajte po sredini pleha za pečenje, a oko njega stavite krompir. Preostalu smesu s prezlama ravnomerno pobacajte po krompiru i prelijte ga preostalim margarinom. Pecite na 200 stepeni oko 45 minuta.
Napomena: Ne okrećite meso tokom pečenja.
"S PREDSTAVNICIMA KOMPANIJE ZIĐIN O DALJOJ SARADNJI" Vučić posle sastanka: Posebno smo se osvrnuli na ekonomski značaj projekata i otvaranje novih radnih mesta