Sastojci

- 400 g makarona
- 300 g šampinjona
- 100 g pilećeg parizera
- 100 g stišnjene šunke
- 150 g sira trapista
- kečap
- origano
- malo margarina

Preliv

- 2 jajeta
- 1 čaša jogurta (ili neutralne pavlake za kuvanje)
- malo soli

Priprema

Makarone skuvati u slanoj vodi, procediti ih i isprati pod mlazom hladne vode. Dodati šunku rezanu na kockice, krupno rendan parizer, sir iseckan na kockice, malo kečapa i origano po ukusu. Na malo ulja prodinstati posoljene šampinjone nasečene na listiće. Sve sastojke dobro sjediniti i sipati ih u vatrostalnu posudu, premazanu s malo margarina. Sve to premazati kečapom i po vrhu narendati malo sira.
Umutiti jaja i jogurt (ili pavlaku za kuvanje), posoliti, pa preliti preko sira i posuti origano. Zapeći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.