Puslica jelka
Sastojci:
- 2 belanceta
- 150 g šećera u prahu
- 1 kašičica limunovog soka
- malo prehrambene zelene boje
- malo čokolade
- malo putera
Priprema:
Umutite belanca sa šećerom u prahu. Kada se dobije čvrst sneg, dodati limunov sok i još malo mutiti. Dodati prehrambenu zelenu boju i od dobijene mase špricem formirati jelke. Sušiti ih u rerni oko 60 minuta na 130 stepeni. Kada je pečeno, posuti sa malo prah šećera da se dobije izgled napadalog snega. Na vrh staviti čokoladnu zvezdicu - otopite čokoladu sa malo putera tako da dobijete gustu smesu, špricem formirajte oblike na aluminijumskoj foliji, pa ih ohladite u frižideru. Kada se ohladi, odvojte nožem od folije i dekorišite jelkice.
"PONOSAN NA ČINJENICU DA U PREMIJERU ORBANU IMAMO ISKRENOG PRIJATELJA" Predsednik Vučić se oglasio iz Budimpešte posle sastanka s mađarskim premijerom (foto)