Sočne kobasice s keljom
Sastojci:
- 350 g pirinča
- 3 kobasice po želji
- 1 kelj
- 50 g maslaca
- 3 čena belog luka
- 1 crni luk
- 60 ml belog vina
- so, biber
- sir trapist
Priprema:
Kelj dobro operite pa ga blanširajte u kipućoj vodi. Ocedite ga i naseckajte.
U vodi u kojoj se kelj kuvao skuvajte i pirinač.
Za to vreme ispržite kobasicu s iseckanim crnim lukom na zagrejanom tiganju u koji ste dodali maslac ili ulje.Nakon toga dodajte iseckan beli luk, malo belog vina i iseckani kelj.
Skuvani pirinač ocedite i pomešajte s kobasicama i keljom. Posolite i pobiberite po želji, pa na servirano jelo po želji dodajte narendani sir trapist.
NA ISTOM ZADATKU Vučić ih uċutkao rezultatima, pa potegli ljubitelje stranih para CRTU da vređa! Vlast nazvali ološem i udaraju najniže - NA PREDSEDNIKOVOG SINA