SASTOJCI

- 3 šoljice brašna
- 1 prašak za pecivo
- 2 kašičice soli
- 1 šoljica grčkog jogurta
- 5 kašika mleka
- 2 kašike limunovog soka
- 2 kašike otopljenog maslaca
- 3 kašike meda

Priprema

1. Pomešajte brašno i prašak za pecivo. Dodajte so i sve dobro sjedinite.

2. U drugoj posudi pomešajte jogurt, mleko i limunov sok.

3. Napravite rupu u sredini suve mešavine, pa dodajte mokru. Pomešajte varjačom, a ukoliko je testo presuvo, dodajte još jogurta.

4. Kašikom vadite pomalo smese i stavljajte je na papir za pečenje.

5. U posudi pomešajte maslac i med. Time premažite pecivo i pecite oko 25 minuta na 200 stepeni. Poslužite toplo. Možete ih jesti same, premazati ih džemom ili maslacem.