Sastojci

400 g makarona
300 g šampinjona
šunkarica, sir, suvo meso, slanina, parizer, kečap (proizvoljne količine)
po ukusu so, biozačin i origano
malo margarina

Preliv

2 jajeta
1 čaša jogurta ili pavlake za kuvanje
malo soli

PRIPREMA

1. Makarone skuvati u slanoj vodi, procediti ih i isprati hladnom vodom. Dodati na kockice isečenu šunkaricu, suvo meso, slaninicu, rendani parizer (šta već imate od mesnih proizvoda), na kockice iseckan sir, malo kečapa i origana. Na malo ulja prodinstati šampinjone iseckane na listiće, posoliti, pa i njih dodati masi.

2.Sve sastojke sjediniti, pa ih sipati u vatrostalnu posudu, premazanu s malo margarina.

3. Tako pripremljeno jelo premazati kečapom, pa preko njega narendati malo sira.

4. Umutiti jaja i jogurt (ili pavlaku za kuvanje), posoliti, pa preliti preko sira. Preko narendati još malo sira i na kraju sve posuti origanom. Jelo zapeći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Poslužiti toplo.