Sastojci:
Kora
♦ 8 jaja
♦ 400 grama šećera
♦ 14 kašika brašna
♦ 2 kašike kakaoa
♦ 8 kašika tople vode

Fil
♦ 5 dl mleka
♦ 6 kašika brašna
♦ 250 g šećera
♦ 1 vanilin šećer
♦ 250 g margarina

Priprema:
Sve sastojke za koru dobro umutiti i peći na 200 stepeni u četvrtastom podmazanom plehu posutom brašnom.

Za fil zagrejati mleko, dodati šećer i u malo mleka razmućeno brašno, vanilin šećer, od toga skuvati puding, i na kraju u ohlađenu masu dodati umućen margarin.

Od gotove kore malom čašom vaditi pogačice, svaku iseći na pola i filovati je unutra i spolja, okolo ih uvaljati u kokosovo brašno, a odozgo premazati rastopljenom čokoladom.