Plazma torta sa suvim voćem i lešnicima
Sastojci
♦ 250 g margarina
♦ 250 g prah šećera
♦ 100 g pečenih lešnika
♦ 100 g suvog grožđa
♦ 100 g suvih smokava ili drugog suvog voća
♦ 1 duplo pakovanje „plazma“ keksa
♦ 2 dl slatke pavlake
♦ 2 dl soka od narandže
Priprema
Margarin i šećer u prahu dobro izradite da dobijete jednoličnu smesu bez grudvica. Suvo voće i pečene lešnike iseckajte što sitnije. Keks izlomite i prelijte ga sokom. Ostavite desetak minuta da sve lepo upije pa potom sastojke sjedinite. Prvo mešajte drvenom varjačom, a onda rukama oblikujte tortu. Ukrasite umućenom slatkom pavlakom.
PREDSEDNIK VUČIĆ SA PREDSEDNICOM SAVETA ZA DUALNO OBRAZOVANJA ŠVAJCARSKE: Ključna uloga u smanjenju stope nezaposlenosti