NAPADAČ IZ SELA ZOVI DO NIJE MIGRANT! Obrt nakon obdukcije, sudski veštak demantovao navode meštana LICE JE ISLAMSKE VEROISPOVESTI
Foto: Printskrin / You Tube

NAPADAČ IZ SELA ZOVI DO NIJE MIGRANT! Obrt nakon obdukcije, sudski veštak demantovao navode meštana LICE JE ISLAMSKE VEROISPOVESTI

Bosna i Hercegovina -

Lice koje je likvidirano u selu Zovi Do kod Nevesinja, nakon što je bacao bombe i pucao na meštane i policiju, nije migrant, rečeno je nakon obdukcije.

"Urađena je obdukcija napadača iz sela Zovi Do kod Nevesinja koja je pokazala da je napadač likvidiran. Navedeno lice nije migrant i, prema prvim nalazima na telu, reč je o licu islamske veroispovijesti", izjavio je doktor Dražen Damjanuk, specijalista sudske medicine.

Nevesinje, pucnjava
foto: Youtube/Printscreen

On nije mogao da potvrdi da li je reč o osobi sa područja Goražda, kao što su neki mediji objavili. Osoba je starosti između 30 i 40 godina.

Obdukcija nastradalog izvršena je sinoć, na telu su pronađene višestruke prostrelne rane.

Podsećamo, incident se dogodio u ponedeljak u nevesinjskom selu Zovi Do odjekivali su pucnji. Prve informacije bile su da je migrant pucao iz vatrenog oružja i bacio dve bombe na meštane i policiju.

Jake policijske snage zatim su opkolile selo, nakon čega se osumnjičeni zatvorio u napuštenoj kući i pucao iz vatrenog oružja, nakon čega je likvidiran. Iako su meštani sve vreme tvrdili da je reč o migrantu koji im je navodno prethodnih dana krao i ovce, policija to tada nije mogla potvrditi.

Kurir.rs/RTRS/Priredila Milica CG

Bonus video:

07:11

TERORISTA KOJI JE NAPAO IZRAELSKU AMBASADU IMAO JEDAN CILJ?! Stručnjaci tvrde: Ne treba ga povezivati sa islamskom zajednicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track