Krv kobre se meša sa alkoholom, a meso je prava poslastica koja pojačava seksualnu želju

Svi su čuli za mistične moći španske mušice, ali postoji još egzotičnih afrodizijaka. Da li biste pili kobrinu krv ili pojeli penis neke životinje kako biste se uzbudili? Mnogo je jednostavnije da uzmete vijagru, ali ipak pogledajte šta sve može da ojača libido, za slučaj da poželite da probate nešto novo.

1. Kobra
U nekim delovima Azije, ova smrtonosna zmija se lovi zbog njene krvi i mesa, koji pojačavaju seksualnu želju. Krv se ponekad meša sa alkoholnim pićima, dok je meso prava poslastica.

2. Riba fugu
Kada je spremljen na pravi način, riba fugu, kako kažu Japanci, pomalo pecka obraze i usne, a kada prestane peckanje, povećava seksualno uzbuđenje. Naravno, ovo je jedna od najsmrtonosnijih riba, koja može da vas ubije ako je ne pripremi veoma stručan kuvar.

3. Supa od ptičjeg gnezda
Ova azijska poslastica pravi se od ptičjih gnezda koja su vrlo retka i koja se teško nabavljaju, a napravljena su od pljuvačke čiope, ptice koja živi u pećinama. Iako ovo jelo ne zvuči primamljivo, svi koji su ga probali garantuju da će povećati seksualno uzbuđenje.

4. Biljka maka
Koren ove biljke sa Anda se koristi u prahu i sadrži sterol, hemikaliju nalik steroidima, koja povećava libido i obećava čarobnu noć.

5. Balut
Ovo je još jedna poslastica koja potiče iz Azije. Balut su oplođena pačija jaja koja se kuvaju i za koja se smatra da imaju isti efekat kao vijagra.

6. Rog nosoroga
Ovaj retki i ilegalni afrodizijak, pošto su nosorozi zaštićena životinjska vrsta, posebno je primamljiv muškarcima iz Afrike koji pate od impotencije.

nosorog-rojters.jpg
Rojters 

7. Ambergris
Ova supstanca voštane strukture dobija se iz digestivnog trakta ulješure, što je jedna vrsta kita. Dugo se koristila kao sastojak parfema, a jedan arapski tekst je preporučuje i kao afrodizijak.

8. Džinovski leteći mravi
Više od 500 godina, ovi ogromni mravi predstavljaju tradicionalni poklon mladencima u Južnoj Americi. Peku se tako što im se odstrane krila i noge i smatra se da su odlični za pobuđivanje strasti.

9. Morski krastavci
Zbog visoke koncentracije vitamina i minerala koju sadrže, ova ružna stvorenja koja se vuku po morskom dnu predstavljaju jedan od glavnih afrodizijaka u Kini.

10. Urin pavijana

U Zimbabveu, ako imate problema sa seksom, popijte urin pavijana i rešiće ga. Lokalci koji ga piju uz pivo kunu se u njegove neverovatne moći.