Mnogi muškarci zabrinuti su zbog veličine penisa, ali nije veličina bitna, već ono šta s njim radite, rekao je Niki Talbot, stručnjak za seksualne odnose

Ako muškarac nije obdaren, ne očajavajte.
Postoje poze u seksu koje mogu da vrate strast i uživanje u vezi.
"Mnogi muškarci zabrinuti su zbog veličine penisa, ali nije veličina bitna, već ono šta s njim radite", rekao je Niki Talbot, stručnjak za seksualne odnose, dodajući kako su žene najosetljivije na samom ulazu u vaginu, a osim toga, kad je penis manji, treba malo pripaziti na poze i odgovarajući ugao.

U nekim određenim pozama i tehnikama penis može da se čini većim.

Poza psa
Ova poza idealna je za muškarce i za žensku G-tačku. "Muškarcima daje osećaj kontrole, a žena može da skupi noge i tako suzi vaginalni kanal i pojačati užitak', tvrdi stručnjakinja Nicci Talbot.

Stajaća poza s leđa
Ova poza pruža puno mogućnosti stimulacije, a kako je karlica u toj pozi malo stisnuta, osećaj penetracije je veći.

Poza čarobna planina
Naslažite jastuke i naslonite se na njih. U ovoj pozi bitno je to da partnerka kleči i skupi noge, a i partner se postavlja u poziciju iza nje skupljenih noga. Za ekstra doživljaj stisnite je bedrima i težinom i intenzitet je siguran.

Isprepletite se
Žena je na stomahu naslonjena na laktove, jedna noga ispružena druga savijena u kolenu. Penetracija je dublja, a osećaj pojačan.

Ona je gore okrenutih leđa
U ovoj zanimljivoj pozi koja pojačava užitak i penis se čini većim: muškarac leži na leđima, žena je na njemu, ali okrenula mu je leđa gleda prema nogama. Ona kontroliše pokrete stimulirajući sve svoje erogene zone i lakše će postići orgazam.

Sklupčana poza
Oboje su sklupčani, a on vas je uhvatio s leđa. Jako je intimna jer se potpuno dodirujete, a osećaj je pojačan jer ste oboje skupljeni i sklupčani pa je penis "veći".

Misionarska poza na nov način
Žena je na leđima, a muškarac joj je raširio i podignuo noge u zrak. On je na kolenima i vlada situacijom.

Misionarska poza s prekrštenim nogama
Ovu zanimljivu pozu verovatno mnogi nisu probali. Naime, žena je na leđima, a muškarac joj prekrsti noge i drži u zraku. Stručnjaci kažu kako to stiskanje vredi probati jer je penetracija intenzivna.