Rođena Litvanka proglašena je za najnapaljeniju studentkinju i dobila je 500 funti, godišnju zalihu kondoma i mobilni telefon

Elina Desejn (20) iz Litvanije koja studira u Velikoj Britaniji proglašena je "najnapaljenijom britanskom studentkinjom". Elina se pohvalila kako svake nedelje spava s tri različita partnera.

Studentkinja ne zna, kako kaže, s koliko je muškaraca do sada spavala kao ni to kako se zovu njeni partneri. "Ne pamtim im imena, ali sastavljam listu na koju obično napišem nešto što me podseti o kojem je partneru reč", rekla je.

Kao nagradu dobila je 500 funti, godišnju zalihu kondoma, mobilni i nekoliko flaša alkoholnih pića. Eleni je posle dobijene nagrade još više napaljena.

Iako je neki upozoravaju da je takav način života rizičan, Elina kaže kako se oni samo zabavljaju. "Život ne traje dugo i želim da se zabavljam dokle god mogu. Svi moji prijatelji su takvi.", rekla je Eleni koja je treća godina IT menadžmenta i otkrila da je najuzbudljiviji seks imala u učionici sa kompjuterima, kao i to da joj je cilj da zavede profesora.

Kaže kako se njeni prijatelji brinu što će na sve ovo reći njeni budući poslodavci, ali Litvanka veruje da će je gledati kao običnu devojku koja je želela malo da se dobro provede.