Evo 6 načina da saznate da li je on zaista zainteresovan za vas i koje su njegove namere

Svaki muškarac pokazuje emocije i zainteresovanost na drugačiji način. Ali način na koji on flertuje sa vama može dosta toga da vam kaže.

Evo 6 načina da saznate da li je on zaista zainteresovan za vas i koje su njegove namere.

1. Nadimci i tepanja
Ako vam je dao nadimak koji ga asocira samo na vas ili na neki vaš zajednički trenutak - to je predivno. Međutim, možda postoji problem ako koristi "univerzalna" tepanja kao što su dušo i srećo, a nikad vas ne zove po imenu. Ako flertuje sa svima, možda su te reči samo njegov način da ne pogreši vaše ime.

2. Šali se
Ako se trudi da vas nasmeje i oraspoloži to je dobar znak. Lepo je što je opušten i pozitivan u vašem društvu, a još lepše je kada vam izmami osmeh na licu.

3. Izazovno vs. lepo
Obratite pažnju na komplimente koje vam daje. Važno je da uvidite razliku između njegove pohvale vašim minđušama i vašim nogama u kratkoj suknji. Jedno je kada vam da kompliment da prelepo izgledate u toj haljini, a drugo je kada vam kaže da voli što se ta tahiljna tako pripija uz vaše telo.

4. Samo kada ste sami
Da li on flertuje sa vama samo kad ostanete nasamo ili pokazuje svoje emocije pred svima u većem društvu? Ako se u javnosti prema vama ponaša kao prema bilo kome drugom, možda je to znak da ne želi da drugi ljudi saznaju za vas. Takođe, ako sa vama flertuje samo kad ste nasamo, razmislite sa koliko još devojaka isto tako flertuje kada ostanu sami.

5. Dodiri
Lagani dodiri spadaju u neizostavan deo flertovanja, ali morate da obratite pažnju na način na koji on to radi. Ako vam kao slučajno dodirne ruku ili lice za vreme razgovora, to je slatko. Međutim, ako pred svima pokuša da vas uhvati za dupe, popričajte sa njim. Ili još bolje, jednostavno nestanite iz njegovog života.

6. Nedoslednost
Ako danas flertuje sa vama, a već sutra pokazuje totalnu nezainteresovanost, možda mu se ne dopadate stvarno već pokušava da vas zavede iz čiste dosade. Skoncentiršite sa na to kada on obraća najviše pažnje na vas. Da li flertuje sa vama samo kad imate duboki dekolte? Ako je to tako, onda vam on ne treba u životu