Ako se bavite istim ili sličnim poslom na radnom mestu, to znači i da delite iste afinitete, pa je to potpuno normalan stvar, kaže seskolok Trejsi Koks

Seks na prvom sastanku? Seks s kolegom s posla? A ne, uglavnom vrište naslovi članaka o seksu, ali Trejsi Koks i s ovim ima problema i tvrdi da su obe stvari potpuno normalne i poželjne.

Što se tiče seksa na prvom sastanku Trejsi se ograđuje da se njeno mišljenje odnosi na parove koji već imaju ponešto iskustva, a ne tinejdžerima. U tom slučaju, dovoljno ste mudri da možete da procenite ljude i donesete sami odluku, bez podleganja pritisku s druge strane. Uz to, u slučaju da osobu već poznajete, seks na prvom sastanku nije ništa čudno.

Jednako afirmativno mišljenje ima i o seksu s kolegom s posla, uz argumente koje nije lako oboriti. Naime, posao je idealno mesto za procenu karaktera osobe, lako je videti kako ona funkcionišete u normalnim okolnostima, a kako pod pritiskom.

Ako se bavite istim ili sličnim poslom na radnom mestu, to znači i da delite iste afinitete, a pošto poznajete prirodu posla, lako ćete shvatiti poslovne obaveze partnera i to u vezi neće biti problem.

Morate priznati, i jedno i drugo sada se čini kao mit kojeg definitivno treba razbiti ...