Evo sedam signala da počnete da razmišljate na ovu temu

Da li potajno želite da vam najbolji drug postane dečko? Nekada su znaci svuda oko vas, ali vi jednostavno ne vidite očigledno.

Evo sedam signala da počnete da razmišljate na ovu temu:

1. Osećate varnice
Leptirići u stomaku, hemija ili varnice, zovite to kako hoćete! Ako se dešava da sve treperi u vazduhu kada ste u njegovoj blizini, definitivno među vama postoji privlačnost.

Iako ste se možda postideli u ovakvim situacijama, vrlo je verovatno da i on oseća isto kada je sa vama.

2. Volite da provodite vreme zajedno
Ako vreme provedeno sa njim nije samo puko ubijanje dosade, i ako se radujete sledećem viđanju imate velike šanse za kvalitetnu vezu.

Ljubav pre svega počiva na prijateljskom odnosu pa zato svakodnevnu rutinu vrlo lako možete pretvoriti u odnos momka i devojke.

3. On je prva osoba koju želite da pozovete
Kada vam se dogode bitne stvari u životu, vaš drugar je prva osoba koja to sazna. Da li on deli vašu sreću? Da li je dobra podrška u kriznim trenucima?
Ovo su sve pokazatelji da ste povezani i više nego što mislite.

4. Ume da sasluša
Da li vaš drug brine za vas? Da li pamti stvari koje ste mu ispričali ranije i sluša pažljivo priče iz vašeg života?

Jedna od dobrih osobina za partnera je upravo da ume da saluša ono što pričate. Zainteresovanost za tuđe probleme i emocije znači zreo emotivni odnos.

5. Zasmejava vas
Ako vas zasmejava, vrlo verovatno vam može biti dečko. Muškarci vole da zasmejavaju žene, a kada im se neka dopada ulažu ekstra napor ne bi li joj izmamili osmeh.

6. On vam je najdraža osoba
Vrlo je verovatno da vam je drugar odavno simpatija a da toga niste ni svesni.
Ukoliko ga rangirate visoko na svojoj lestvici dragih ljudi verovatno je tako i sa njegove strane.

7. Šalje vam signale
Od muškarca sa kojim se družite možete dobijati razne signale, pitanje je samo kako ćete ih tumačiti. Kada budete sigurne u to da želite da promenite njegov status u vašem životu obratite pažnju na njegovo ponašanje prema vama.

Da li vam je sugerisao da biste mogli da se oprobate u ljubavnim odnosima? Da li ste ga uhvatili kako vas krišom odmerava kada ustajete od stolice? Nikada ne možete biti stoprocentno sigurne ali kada je u pitanju ljubav, vredi rizikovati!