O tome koliko je seks zdrav za celokupno zdravlje muškarca i žene već smo puno puta pisali. A sad je vreme da kratko i jasno istaknemo zašto je odličan jutarnji seks, čim se probudite

Donosimo vam četiri razloga zašto je jutarnji seks odličan.

Znamo da mnogi muškarci i žene nisu jutarnji tipovi i da im jutra i buđenja teško padaju, ali malo motivacije za to da se odmah nakon buđenja prepustite strastima nikome neće škoditi.

Osim užitka, naravno, ljubitelji jutarnjeg seksa znaju zašto to s posebnim guštom rade:

1. Poznato je da nakon seksa i žene i muškarci naprosto blistaju. Izgledaju bolje i osećaju se bolje. I nema tu previše filozofije.

2. Ionako se svako jutro nakon buđenja verovatno tuširate, pa zašto onda pre tuširanja ne biste imali seks, ako vas slučajno brine da ćete da se preznojite.

3. Mnogim muškarcima i ženama prva misao ujutro nakon buđenja je - kafa! Kofein je mnogima potreban, barem tako misle, da bi se razbudili. Ali seks će vas razbuditi još više nego kafa, pa vam ovaj napitak uopšte i neće biti potreban.

4. Možda radije ono malo vremena viška kojeg imate ujutro pre odlaska na posao trošite na gimnasitku? Ali, ako se odlučite za jutarnji seks - vežbe u cik zore slobodno možete da preskočite.

(hot.net.hr)