Ove tri seks poze vrlo su pogodne za uživanje sa ne baš obdarenim muškarcem, jer pružaju dublju penetraciju

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Cosmopolitan.rs

Kada je u pitanju muško samopouzdanje u spavaćoj sobi jedan od najvećih faktora koji na to utiče je veličina i izgled njihovog 'veseljka'. Mali penis najveća je noćna mora muškaraca, a to može i te kako da naruši samopouzdanje.

Navodno je tek svaki drugi muškarac zadovoljan veličinom svog polnog organa. Podatak koji ne bi trebalo da obeshrabri posebno ako znamo, kako stručnjaci tvrde, da je za kvalitetan seksualni život veličina penisa možda i najbeznačajniji faktor.

Ipak, ove tri seks poze vrlo su pogodne za uživanje sa ne baš obdarenim muškarcem, jer pružaju dublju penetraciju, te će njegov „ponos“ delovati veće:

1. Misionarska seks poza na novi način

Misionarsku pozu sa prekrštenim nogama većina ljudi verovatno nije probala. U njoj je žena na leđima, a muškarac joj drži prekrštene noge u vazduhu Stručnjaci kažu da ovu neobičnu pozu vredi isprobati, jer je penetracija stvarno intenzivnija

2. Sklupčana seks poza

Poza u kojoj ste sklupčani, a on je iza vas, dobra je iz više razloga. Vrlo je intimna jer se potpuno dodirujete, a osećaj je pojačan jer ste oboje skupljeni i sklupčani pa penis deluje veće.

3. Poza čarobna planina

Za utisak većeg 'veseljka' možete probati još jednu pozu otpozadi. Kako biste pojačali užitak ispod struka, postavite jastuke ispod stomaka i legnite na njih skupljenih nogu. Partner je iza, takođe skupljenih nogu. Uz lagano naginjanje na ka vama, i intenzitet i utisak veličine su zagarantovani.
seks.jpg
Profimedia 


PROČITAJTE JOŠ SA SAJTA COSMOPOLITAN.RS

Nove verzije seks poze otpozadi

8 stvari koje svi muškarci rade kada su zaljubljeni

Kako da misionarsku pozu učinite vrelijom

5 sjajnih načina da seks traje duže

Seks poza u kojoj žene garantovano dostižu orgazam