Napunite kadu do pola nešto toplijom vodom od idealne i u nju sipajte penastu kupku u koju ste dodali latice ruže ili neko drugo omiljeno bilje

Ako želite da ojačate svoju romansu, seksolozi tvrde da ne postoji ništa bolje od vođenja ljubavi u kadi punoj tople vode.

Pripremite igru tako što ćete prigušiti sva svetla i kupatilo ispuniti mirisima aromatičnih sveća i eteričnih ulja. Pačuli ili sandalovina će razbuditi vašu erotsku stranu, dok će vas lavanda umiriti posle stresnog dana. Takođe, lagana muzika samo može da pridonese raspoloženju. Da biste ugodili svim čulima, pripremite mini-zakusku uz flašu dobrog vina ili šampanjca.

Budući da voda sve spira, imajte u vidu da ne bi bilo loše da pri ruci imate i neki vodootporni lubrikant. Napunite kadu do pola nešto toplijom vodom od idealne i u nju sipajte penastu kupku u koju ste dodali latice ruže ili neko drugo omiljeno bilje.

Pošto ste se oboje udobno smestili, uživajte neko vreme u vodi, muzici i piću i pustite da sve negativne misli odu.

Zatim, pomoću nežnog sunđera i posude prvo istrljajte, a zatim ispolivajte jedno drugo. Mokri poljupci i nežno maženje vrlo brzo će vas dovesti u seksi raspoloženje, a uz malkice truda možete priuštiti jedno drugom i nezaboravnu erotsku masažu i oralni seks.