Kako prenosi Rojters, 60-godišnji muškarac i 40-godišnja žena uhvaćeni su kako vode ljubav na javnom mestu u malom gradu na jugu Italije u vreme kada je italijanska reprezentacija igrala u četvrtfinalu na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006

RIM - Italijanski vrhovni sud odbacio je žalbu jednog para koji smatra da je nepravedno osuđen za neprikladno ponašanje na javnom mestu, jer je vodio ljubav pod vedrim nebom u vreme kada je ceo grad bio pred malim ekranom i pratio fudbalsku utakmicu.

Kako prenosi Rojters, 60-godišnji muškarac i 40-godišnja žena uhvaćeni su kako vode ljubav na javnom mestu u malom gradu na jugu Italije u vreme kada je italijanska reprezentacija igrala u četvrtfinalu na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2006.

Na suđenju se se branili da su namerno "tempirali" svoju seksualnu avanturu u vreme održavanja utakmice kako ne bi nikog uvredili, pošto su svi u gradu gledali utakmicu na televiziji.

Podsećanja radi, te večeri Italija je igrala protiv Ukrajine i pobedila sa rezultatom od tri prema nula, a kasnije je u finalu nadigrala Francusku i postala svetski šampion.