Lauren Odes došla je na posao u majici, helankama i čizmama, ali je tada dobila uput da pokuša da zalepi grudi kako bi izgledale manje

Lauren Odes dobila je otkaz pošto je samo nekoliko dana radila u jednoj prodavnici donjeg veša na Menhetnu. Vlasnicima, koji su ortodoksni Jevreji, bila je preseksi za obavljanje tog posla.

Kad je na razgovoru za posao pitala postoji li neki poseban način odevanja za posao, navodno je dobila samo šturo uputstvo da se osvrne oko sebe i pogleda kako se drugi oblače.

Problemi su počeli već prvog dana kad je došla u haljini, pa su je upozorili da se obukla preseksi za posao. Sledeći dan je došla u majici, helankama i čizmama, ali je tada dobila uput da pokuša da zalepi grudi kako bi izgledale manje.

Trećeg dana na posao je došla u haljini koju je nosila i u videu koji vam prenosimo, ali ni to nije zadovoljilo šefove, koji su joj rekli da mora obući ogrtač ili da kupi nešto prikladnije.

Pošto je otišla u kupovinu, dobila je poziv u kojem joj je saopšteno da je dobila otkaz. Zbog svega ovoga odlučila je da podigne tužbu zbog diskriminacije.

http://www.youtube.com/watch?v=4bylleTLpRk