Kakav je muškarac prema svojoj mami, takav će sutra biti i prema vama zato dobro naćulite uši kada priča o svojoj porodici i rodbini

Kad se umorite od poljubaca, mnogi parovi ućute, a to nije dobro za vezu. Nudino vam 10 tema koje vas mogu snažno povezati i učiniti da vam vezu kvalitetnijom.

1. Bolni trenuci
Blokirali ste se na poslednjem ispitu, koleginica vas je uhvatila dok je ogovarate. Zašto da gutate te bolne trenutke kada ih možete podeliti s partnerom. I to ne zato da biste se ponizili nego da biste svom partneru pokazali da mu verujete i da ste iskreni prema njemu.

2. Politika
Ne treba da se posvađate zbog izbora kandidata niti se takmičiti ko će koga veštije vređati, a ne treba vam ni mali intimni rat, nego treba da razvijate toleranciju prema drugima i shvatite kako razmišlja vaš partner i koje su mu vrednosti i principi bitni.

3. Brige i strahovi
Ok, i nama je palo na pamet da bi nas neko mogao ismejati zato što se panično bojimo bubamara ili se počnemo tresti kada ugledamo mrlju na podu, ali ako podelite svoje strahove s partnerom, veća je verovatnoća da ćete ih zajedno i rešiti.

4. Detinjstvo
Kakav je vaš muškarac bio kao dečak, čime se volio igrati? Je li bio timski ili solo igrač, sve su to pitanja koja vam mogu pružiti uvid u njegovu psihu i na površinu.

5. Zajednički planovi
O čemu god da maštate, upravo će vas te emocije koje delite još više zbližiti. Ne volite da odete na ručak kod strine. Da, i to je osećaj koji povezuje i slobodno ga izbacite.

6. Bivši
Naravno da niko normalan ne želi da čuje kako on još sanjari o bivšoj, ali ako je u stanju da prepriča glavne neuralgične tačke (i to bez pakosti ili gorčine) i realno sagledati svoju prošlu vezu, e to već puno govori o tome šta mu je važno.

7. Porodični život
Stara poslovica kaže - kakav je muškarac prema svojoj mami, takav će sutra biti i prema vama. Zato dobro naćulite uši kada priča o svojoj porodici, rodbini, eventualnim konfliktima i ritualima da ne biste uskoro gledali reprizu u vašem novom domu.

8. Aktuelne teme
Pod uslovom da vaš dragi nije pasionirani kolekcionar pornofilmova ili plaćeni ubica, povedite tu i tamo razgovor o hobijima ili aktivnostima. Jezik će mu se razvezati, a njegova omiljena tema dodatno će vas zbližiti.

9. Film i TV
Iako ovo zvuči kao banalna tema, ona to ne mora biti. Jer ljudima je zaista lakše da pričaju o sebi kada pričaju o drugim likovima. Pitajte ga slobodno s kojim likovima se identifikuje, a koje bi odmah strpao na doživotnu robiju.

10. Budućnost
Znamo, momci se smrznu kad im spomenete riječi planovi ili budućnost jer odmah misle da ih silite na brak i djecu, ali možete pričati i o kratkoročnim planovima, ciljevima i snovima. A s obzirom na to da se oni često mijenjaju, obavijestite svog partnera o svim promjenama u vašem životu. I pobrinite se za to da svaki dan učinite barem jedan mali korak da ih i ostvarite. Sretno!