Ako ne dopušta da imate svoj život, da izlazite sa svojim prijateljicama i idete na piće s kolegama on nije onaj pravi

Niko nije bez mane i ne postoji savršen muškarac, ali neke osobine mogu i te kako da zagorčaju život, pa je bolje da dođete sebi pre nego kasnije. Neke stvari jednostavno ukazuju da on nije za vas pravi.

Štedi - i na vama
Ako na vašem prvom izlasku želi da podelite račun to nije dobar znak.

Ljubomoran je
Ljubomora je otrov i neko će uvek biti povređen. To je emocija koja se sastoji od straha, ljutnje i nesigurnosti i tako nešto vam nije potrebno u životu. Niko ne voli da ga partner uzima zdravo za gotovo, ali ako je ljubomoran na to što volite Breda Pita, morate da priznati da to nije to.

Kontroliše vas
Ako ne dopušta da imate svoj život, da izlazite sa svojim prijateljicama i idete na piće s kolegama on nije onaj pravi. Veza bi trebalo da bude zadovoljstvo, ali ne i robija. Ne smete dopustiti da vam muškarac oduzme vašu nezavisnost. Oba partnera moraju da imaju svoj život.

Ima poroke
Ako mnogo pije, stalno se kocka ili se drogira kako bi funkcionisao to nije samo problem, već je reč o bolesti koja bi trebalo da se leči. Ako želite da mu pomognete, morate imati na umu da je on taj koji odlučuje kako će živeti. Ako mu je alkohol, kocka ili droga bitniji od vas, nemate tu šta da tražite.