Andre Širle i Montana Jork trenutno traže novu kuću u Londonu, što jasno pokazuje da nemački reprezentativac ovog leta neće menjati klub

Džoker fudbalske reprezentacije Nemačke Andre Širle (23) kaže da mu je krenulo u karijeri otkako je ušao u vezu s Montanom Jork.

Njih dvoje su se upoznali u Londonu, a fudbaler Čelsija do ušiju je zaljubljen u lepu Kanađanku. Da i ona njega mnogo voli, pokazala je posle finalne utakmice na Mundijalu, kada je s njim provela sve vreme do uručenja pehara i zlatnih medalja svetskim šampionima.

Selektor Nemačke Joakim Lev dao je Širleu nadimak na SPu Brazilu - Džoker. Igrač Čelsija u svim utakmicama počinjao je meč s klupe, ali mu to nije smetalo da postigne tri gola na Mundijalu. Jednom je bio strelac protiv Alžira, dok je mrežu Brazila pogađao dva puta.

- Krenulo mi je nabolje otkako sam s Montanom - rekao je nemački fudbaler.

Andre Širle i Montana Jork trenutno traže novu kuću u Londonu, što jasno pokazuje da nemački reprezentativac ovog leta neće menjati klub. Dve nedelje pred odlazak u Brazil Andre Širle i Montana Jork proveli su s njegovom porodicom u Hajdelbergu.

(S. R.)