IZ JEDINSTVA SA UBA U NJUKASL! Neverovatan transfer na pomolu! Matić poručuje: Ovakav igrač se NIJE pojavio od Vidića i Ivanovića!
Foto: Starsport

interesantno

IZ JEDINSTVA SA UBA U NJUKASL! Neverovatan transfer na pomolu! Matić poručuje: Ovakav igrač se NIJE pojavio od Vidića i Ivanovića!

Fudbal -

Neverovatna vest stiže iz Engleske. Naime, učesnik Premijer Lige Njukasl junajted na korak je da ozvaniči transfer mladog Miodraga Pivaša iz Jedinstvo Uba.

19-godišnji igrač Ubljana sjajno se pokazao u novom superligašu. U Prvoj ligi Srbije odigrao je 35 utakmica i postigao 1 gol, pa je zapao za oko mnogim klubovima od kojih je očigledno najkonkretniji bio klub sa severoistoka Engleske.

Pivaš je viđen sa svojim menadžerom u blizini "Sent Džejms Parka", ovu vest preneo je i specijalizovani novinar Fabricio Romano pa je jasno da tu ima nečeg.

O mladom štoperu koji može da pokrije i poziciju zadnjeg veznog govorio je i Nemanja Matić koji je ga je uporedio sa Nemanjom Vidićem i Branislavom Ivanovićem.

- Veliki talenat i ozbiljan potencijal. Ako ovako nastavi, očekuje ga put do reprezentacije. Po mom mišljenju, igrač sa ovakvim predispozicijama nije se pojavio još od Nemanje Vidića i Baneta Ivanovića. Kompletan igrač i vrhunski profesionalac - rekao je fudbaler Liona.

Pivaš je za reprezentaciju Srbije do 17 godina odigrao sedam utakmica.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track