NI SLOVO O SKANDIRANJU "UBIJ SRBINA"! Sramni izveštaji albanskih medija sa meča Egnatija - Borac: Skandal se "NIJE NI DOGODIO"!
Foto: www.fkborac.net/Nikola Kulaga

BEZ BLAMA

NI SLOVO O SKANDIRANJU "UBIJ SRBINA"! Sramni izveštaji albanskih medija sa meča Egnatija - Borac: Skandal se "NIJE NI DOGODIO"!

Fudbal -

Fudbaleri Borca iz Banjaluke plasiralli su u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pošto nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladali šampiona Albanije Egnatiju.

Ovaj meč u najavi je nosio velike rizike i opasnost od potencijalnih nacionalističkih ispada.

Nakon što su navijači Borca iz Banjaluke u prvom meču istakli parolu Kosovo je Srbija, albanski igrači su želeli da napuste teren, pa su vraćeni reakcijom glavnog sudije iz Poljske i meč je odigran do kraja.

U revanšu meč su obeležili sramni povici Albanskih navijača, koji su na srpskom skandirali "Ubij Srbina".

Međutim prema albanskim medijima ništa se nije desilo..

Izuzev "Gazeta Ekspres" portala, koji je preneo taj video u kojem navijači albanskog šampiona sramno skandiraju, ostali veliki mediji nisu ni reč napisali o tome.

"Koha Ditore" je napisala da je meč nakratko bio prekinut u 12. minutu od strane sudije, zbog povika navijača, a ne pišu kojih.

"Telegrafi" takođe ni reč nije napisao o skandiranju i samo je istakao da je "srpski klub iz Bosne i Hercegovine" prošao dalje na penale.

Isti je slučaj i sa portalom "Koha Jone", gde je samo u tri rečenice istaknuto da je Egnatija ispala od Borca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track