"ZNA LI SE, MOŽDA, KAKO SE ZAVRŠIO DRUGI SET SINOĆ?!" Brutalna prozivka na račun Partizana! Društvene mreže GORE zbog ove objave!
Foto: Fot. Kacper Pacocha / 400mm.Pl / Zuma Press / Profimedia

haos na internetu

"ZNA LI SE, MOŽDA, KAKO SE ZAVRŠIO DRUGI SET SINOĆ?!" Brutalna prozivka na račun Partizana! Društvene mreže GORE zbog ove objave!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana doživeli su debakl u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona i poraženi su od Dinama iz Kijeva rezultatom 6:2. Zbog ovog rezultata mnogi su udarili po crno-belima, a priliku su iskoristili i ljudi iz kruševačkog Napretka.

Prošlog vikenda Partizan je savladao Napredak rezultatom 1:0 golom u finišu meča, a Kruševljani su smatrali da je crveni karton koji je dobio Toševski bio i preloman momenat meča. Zbog toga je krenuo haos na društvenim mrežama, a Napredak se oglasio i posle debakla crno-belih u Evropi, te je na zvaničnom profilu kluba na mreži "X" osvanula poruka:

- Zna li se, možda, kako se završio drugi set sinoć?

Ovo je iznerviralo navijače Partizana, te su društvene mreže krenule da gore, a Kruševljani su ovom objavom aludirali na rezultat koji je više ličio na teniski, nego na fudbalski meč.

BONUS VIDEO:

00:22

Grobari posle dugo vremena na Jugu u Humskoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track