Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da je tim motivisan pred revanš sa Gentom u plejofu za Ligu konferencija, kao i da znaju šta im znači predstojeća utakmica i ostanak u Evropi.

Stanojević se između ostalog, dotakao se i "sukoba" sa Aldom Kaluluom.

Naime, Kalulu je u revanšu sa Luganom, u Tunu, igrao na poziciji klasičnog napadača, a kada je zamenjen reagovao je neprimereno, ljutito, u jednom momentu je šutnuo i flašicu vode ka Stanojeviću, pa je u prvom meču sa Gentom sklonjen iz tima.

Da, pa dobro, on je profesionalac i izvinio se za postupak. Ne možemo zbog jedne situacije sad da danima bičujemo i teramo do kraja. Jednostavno, platio je ceh svoj i postoji neki sistem vrednosti u Partizanu, našem načinu razmišljanja, način ponašanja, pravila koje moraju da se poštuju - istakao je Stanojević i dodao:

kalulu.jpg
foto: FK Partizan / Miroslav Todorović 
foto: FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Možete jednom da pogrešite, drugi put nemate pravo na grešku, tako da svi mi imamo pravo na neku grešku. Tako da, jednostavno, u suštini je iza nas svaka situacija i prošla je, tako da nastavljamo normalno i biće kao da se ništa nije desilo, ali zna se kako moramo da se ponašamo, kako da funkcionišemo i znamo ako se ponavljaju neke stvari da će biti najteže za svakog od nas, tako da se prekida saradnja. Sad nastavljamo normalno uz jednu pozitivnu priču, objasnio je Stanojević

Kurir sport