NISAM OTIŠAO IZ PARTIZANA KAKO SAM ŽELEO! Saldanja se zahvalio Duljaju i emotivno oprostio od crno-belih
Foto: @starsport

iskren

NISAM OTIŠAO IZ PARTIZANA KAKO SAM ŽELEO! Saldanja se zahvalio Duljaju i emotivno oprostio od crno-belih

Fudbal -

Ono što je bilo najavljivano, dobilo je i zvaničnu potvrdu - Mateus Saldanja je novi fudbaler Ferencvaroša.

Vest je potvrdio i Partizan na društvenim mrežama, a pritom se zahvalio Brazilcu na svemu što je uradio u crno-belom dresu.

Nakon toga se oglasio i sam Brazilac.

"Želim da vam se zahvalim za sve što smo prošli zajedno, za sve što ste učinili da postanem profesionalac i osoba kakva sam danas. Prošli smo kroz mnogo dobrih trenutaka, ali to nije bilo dovoljno da stvorimo nešto večito. Nadam se da ću jednog dana moći da se vratim i ponovo živimo te trenutke. Strastven sam u vezi sa svime što smo izgradili tokom ove godine zajedno".

"Ne odlazim na način na koji sam zamišljao i želeo, ali je bilo neophodno, iako sam imao i druge osećaje… Klub je doneo druge odluke, i neke od njih nisu bile uspešne, posebno u vezi sa mnom kao igračem. Želim da se zahvalim svim direktorima i partnerima što su me tako dobro dočekali od prvog dana u Beogradu, i želim da se zahvalim treneru Igoru na pomoći tokom mog puta u Partizanu. Nadam se da me nikada nećete zaboraviti, jer vas nikada neću zaboraviti! Kada imate dijamant, činite sve da ga zaštitite i učinite da sija još jače", stoji u objavi Saldanje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track