Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Benfike sa 1:2 u Ligi šampiona.

 Trener crveno-belih Vladan Milojević nije mogao da bude zadovoljan posle ovog poraza.

"Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Igrali smo protiv dobrog protivnika, ono što je rešilo to su dva gola koja sigurno ne smete da primate, pogotovo ne na ovom nivou. Jednostavno nije lako vratiti se, drugačije je kad imate rezultat 0:0 i drugačije protivnik igra, a drugačije kada imate zaostatak. Reakcija je bila dobra, nastavili smo da igramo onako kako smo želeli. Mislim da smo odigrali dosta dobro protiv jedne jako dobre ekipe. Koštaja su nas dva baš jeftina gola... To ne sme ni na treningu da se primaju takvi golovi, a kamoli na ovom nivou. Ali to je fudbal, fudbal je igra grešaka, idemo dalje".

WhatsApp Image 2024-09-19 at 7.06.42 PM.jpeg
Nemanja Nikolić 

O povredama.

"Ne znam još kakva je povreda. Imali smo jednu iznuđenu izmenu, ali rekao sam da imamo rovitih igrača, tako da nisu spremni bili ni Radonjić, ni Drkušić, koji se povredio juče... Nismo želeli da rizikujemo i onda smo morali nešto da pretumbavamo, ali nije to imalo toliki uticaj na igru. Generalno ne znam šta se događa, nisam dobio informaciju, ali mislim da se radi o magnetnoj rezonanci pa ćemo da vidimo".

Sledi derbi u ponedeljak.

"Svaka utakmica je bitna. Treba da se odmorimo, imamo sutra trening, spremićemo se, videćemo i idemo dalje", rekao je Vladan Milojević za Arena TV.

U narednom kolu, Zvezda će 1. oktobra na gostujućem terenu u Milanu igrati protiv Intera.

Ove sezone u najelitnijem evropskom takmičenju odigraće se 189 utakmica, umesto kao do sada 125. Umesto grupne faze, sa osam grupa po četiri ekipe, klubovi će od sada igrati prema jednoj tabeli. Prvih osam ekipa plasiraće se direktno u osminu finala, a ekipe koje zauzmu od devetog do 24. mesta igraće u baražu za plasman u tu fazu. Ostali će završiti takmičenje.

(Kurir sport)

Kurir Atmosfera pred meč Zvezda - Benfika