Ko će biti naslednik Vanje Radinovića na mestu prvog čoveka omladinske škole FK Partizan?

Prema informacijama Meridian sporta, inicijalna zamisao Ilijeva i najbližih saradnika bila je da brigu o talentima preuzme Marko Lomić, međutim realizacija je izostala zbog drugačijih ambicija nekadašnjeg beka, ali i izostanka potrebnih licenci.

Iako je precrtan sa liste kandidata za direktora Partizanove škole, Lomić će izvesno preuzeti neku od funkcija u Humskoj, a zamisao je da mu uloga bude koordinacija između prvog tima, Škole i Teleoptika.

Alternativno rešenje za goruću poziciju crno-beli su videli u Vladimiru Vermezoviću, ali prema saznanjima Meridian sporta rukovodstvo kluba nije našlo zajednički jezik sa iskusnim strategom.

3401-news1-zorana-jevtic.jpg
Zorana Jevtić 

Na inicijalni kontakt Vermezović je odgovorio nizom pitanja želeći da pre završnih pregovora jasno bude upoznat sa planovima vezanim za radionicu u Zemunelu, te je zahtevao da bude upoznat sa strategijom, trenerskim i igračkim kadrom, ali i budžetom za naredni period.

Očekivalo se da završni pregovori budu obavljeni posle večitog derbija, ali je pristup rukovodstva bio povod da razgovori odu u negativnom smeru, te se Vermezović značajno odaljio od povratka u Humsku.

Meridijan piše da ime novog direktora Partizanove škole posle neuspešnih pregovora sa dvojicom kandidata ostaje u magli, ali vreme nije saradnik crno-belih te je za očekivati da jedno od gorućih pitanja bude razrešeno u narednim danima.

Kurir sport / Meridian sport