Svi događaji
Od najnovijeg
15:21

Stojkovićevo obećanje za kraj

Ligu nacija smo krenuli protiv najače ekipe Španije, pa samo onda usled umora u Danskoj izgubili... Sada je Švajcarska, bez obzira šta je bilo u prošlosti, ovo je totalno druga utakmica. Imamo mnogo novih imena, koncentrisani smo maksimalno na to, da pokušamo da pobedimo, to je ono o čemu razmišljam. Neće biti lako, to svi znamo, ali igramo kod kuće, stalno nam je da ostavimo dobar utisak i obradujemo naciju, a znamo koliko su srećni kada pobedimo. Daćemo sve od sebe!

15:20

Piksi: Igrači su motivisani

Važno mi je da su momci motivisani, što je potpuno normalna stvar, ali sve tu to dobri predznaci za ono što nas sutra očekuje. Krenućemo maksimalno motivisano i borbeno i ispoštovati sve zamisli.

15:14

Mitrović: Istina o mom izostanku!

Razumem da se svašta priča, da se svašta radi zbog klikova, ali nisam tu da se pravdam. Meni je bitno da selektor i ljudi u reprezentaciji sve znaju. Imao sam manjih problema sa povredom i iskoristio sam taj period za zalečim povredu. Možete da vidite koliko sam okupljanja bio, koliko sam mečeva propustio za Srbiju... Znam ko sam, znam šta sam i znam koliko dajem reprezentaciji!

Mitar1.jpg
www.fss.rs 

15:12

Nemam dilemu oko tima!

Nemam nikavu dilemu oko tima. Imam čistu sliku ko će istrčati sutra i to igrači znaju - jasan je Stojković. Dodaćemo: Ovo je očigledna i pohvalna promena, jer znamo da na EURO igrači nisu znali tim do samo dva sata pre meča...

15:09

Mitrović: Želimo da pobedimo!

"Okrenulo se sada u odnosu na početak kada je Mister došao, pa sada teško dajemo golove, ali i teško primamo. Čeka nas teška utakmica protiv Švajcarske, želimo sutra dobijemo utakmicu, a gol ako dođe uz to, još bolje. Ako igramo onako kako znamo i umemo, pobeda će doći."

15:04

Šaćiri je veliki igrač...

"Džaku smatram jednim od najboljih "levih" igrača u Evropi. Šaćiri je veliki igrač, ali svemu dođe kraj. Verujem da će utakmica proteći u fer-plej igri. Više me brine kod Džake što je jedan veliki igrač i što moramo da budemo jako oprezni. Ukoliko uspemo da ga neutrališemo veće su šanse da dođemo do dobrog rezultata. Ove druge stvari ne treba ni pričati, ni potencirati"

15:03

Neće biti iznenađenja!

"Apsolutno nema nikakvih tajni između nas. Očekujem izuzetno tešku utakmicu, biće velika borba. Želimo da pobedimo jer svaki pozitivan rezultat vraća raspoloženje kod navijača, javnosti, ali i kod nas takođe"

15:01

Piksi: Svi su spremni!

"Nemamo nikakvih problema, svi igrači koji su tu potpuno su spremni za meč. Ovo su važne utakmice, bez obzira što je Liga nacija. Igramo protiv timovak koji su u vrhu evropskog fudbala. Švajcarska ima jedan izuzetno visok kvalitet, kako individualno, tako i kolektivno. Oni već 20 godina u kontinutetu igraju na velikim takmičenjima"

15:00

Tu je i Aleksandar Mitrović

Imaćemo prilike da čujemo i kapitena Srbije

14:55

Konferencija za medije se održava u Leskovcu

Srpski tim treniraće danas u Nišu od 17.30 časova.