LUĐE OD OVOGA NE MOŽE! EDVARDS NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA JE DONČIĆ URADIO! Slovenac oduševio planetu neverovatnom trojkom! VIDEO
Foto: Printscreen

nba

LUĐE OD OVOGA NE MOŽE! EDVARDS NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA JE DONČIĆ URADIO! Slovenac oduševio planetu neverovatnom trojkom! VIDEO

Košarka -

Košarkaši Minesote pobedili su prošle noći u gostima ekipu Dalasa sa 105:100 i tako smanjili na 3:1 u finalu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.Timbervulvsi su vodili u poslednjih pet minuta svake utakmice ovog finala, ali su ovog puta uspeli da pobede i produže seriju.

Najzaslužniji za pobedu Minesote bili su Entoni Edvards sa 29 poena, deset skokova i devet asistencija, dok je Karl Entoni Tauns dodao 25 poena, od čega 20 u drugom poluvremenu.

Luka Dončić je bio najbolji u redovima Dalasa sa 28 poena, 15 skokova i deset asistencija za svoj šesti tripl-dabl u ovom plej-ofu, ali su on i Kajri Irving na ovom meču šutirali samo 13 od 39 iz igre. Irving je meč zavšio sa 16 poena.

Nakon utakmice, intenzivno se priča o jednom potezu Luke Dončića, koji je uspeo da zaseni svet ali i svog rivala, Entonija Edvardsa.

Na 13 sekundi do kraja utakmice, Dončić je pogodio neverovatnu trojku, što je šokiralo Edvardsa koji nije mogao da veruje šta se dogodilo, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom video snimku:

Kurir sport

Bonus video:

00:33

Dončić posle poraza otišao bez izjave

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track