KEVIN DURENT DIVLJAO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG POHVALE SRBIJI: Svađao se sa ljudima do 5 ujutru! Poludeo zbog OVE REČENICE
Foto: Zhang Chen / Xinhua News / Profimedia

bruka

KEVIN DURENT DIVLJAO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG POHVALE SRBIJI: Svađao se sa ljudima do 5 ujutru! Poludeo zbog OVE REČENICE

Košarka -

Ne znamo šta mu je ovo bilo potrebno?

Licemerni Kevin Durent pokazao je svoju drugu stranu. Mnogima je ovaj NBA as i te kako simpatičan, ali sada smo videli kako izgleda kada nije u elementu.

Naime, on se do ranih jutarnjih časova oglašavao na društvenom mreži "X", a najviše mu je zasmetao komentar o Srbiji na koji je bio spreman do odgovori u u pet ujturu.

"Srbija je upravo najtalentovaniji tim u istoriji planete pribila uz žicu, dok se igralo za medalju. Reprezentacija Sjedinjenih Država bila je favorit i davali su joj u startu 16 poena prednosti. Čitava zemlja bi trebalo da bude ponosna". - napisao je jedan član "X" zajednice.

Autor poruke je Amerikanac iz Denvera. A, onda je Kevin Durent rešio da mu odgovor i to aludirajući na to da je on Amerikanac.

"Odakle si ti?"

E, sad... Sve bi ovo bilo okej, da sam Durent nije se divio Jamajci u trci na 100 metara tokom OI 2012. godine. Usen Bolt je tada pobedioi ispred tri velika američka trkača! Na oduševljenje Kevina koje je javno pokazivao na društvenim mrežama.

Licemerni Durent.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja