ŠTA JE TREBALO, DA IZAĐU KAO NEKI UČESNICI EVROVIZIJE? Gerić udario po košarkašima, pa dobio brutalan odgovor: Trese se Srbija!
Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

u metu

ŠTA JE TREBALO, DA IZAĐU KAO NEKI UČESNICI EVROVIZIJE? Gerić udario po košarkašima, pa dobio brutalan odgovor: Trese se Srbija!

Košarka -

Na intervju Andrije Gerića koji je isprozivao košarkaše Srbije zbog izlaska na pobedničko postolje reagovao je Dragan Gagi Nikolić, srpski kosarkaški trener:

- Ja nisam ovde da bi od bilo koga i čega branio Jokića, Bogdanovića i ostale majstore ove igre koji su doneli ogromnu radost našoj zemlji i dokazali po ko zna koji put da smo zemlja košarke i velesila. Prvo što bi uz veliku zahvalnost tim momcima za sve učinjeno za nasu zemlju i naš narod izneo nekoliko činjenica: Protokol kod dodeljivanja medalja su ispostovali do tančina, vedri nasmejani i uzdignuta čela - rekao je Nikolić za Kurir i dodao:

Dragan Gagi Nikolić
foto: Starsport

- Tolikom količinom radovanja, sreće i pokazivanjem iskrenih emocija ti velikani su i na taj način pokazali ljubav prema našoj zemlji. Jedan detalj posebno ističe: - Koliko mi je poznato tokom OI je bilo primetno njihovo sportsko držanje, ponašanje... Neki su probali da im izbroje i neke tetovaže i stigli do rezultata zvanog nula. Poruka na kraju:

- Da je bilo pravde zna se gde su trebali da budu na postolju... Lično bi mi smetalo da su se ponašali kao neki unisex učesnici Evrozije, ali to sigurno nije primereno njima, našim šampionima, momcima koji su nas ponavljam se zadužili mnogo, mnogo... Za kraj, ponosan sam na njih kako znaju da se ponašaju, igraju, raduju, slave. Do novih pobeda - poručio je Nikolić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track