Bogdan Bogdanović je na otvaranju svog košarkaškog kampa na Mirijevu pričao i o selektoru Srbije! Nakon što je jednom izjavom Svetislav Pešić digao buru kada je rekao da nije više selektor našeg nacionalnog tima gostujući u Magazinu Oko Bogdanović je rekao da mu ne veruje! Sada je upitan da li se nakon toga čuo sa Pešićem.

"Čuli smo se i samo sam mu poslao jedan od svojih prvih intervjua kada sam rekao želeo bih da me trenira Pešić, Samo sam mu to poslao, pa nek on odluči", rekao je Bogdanović okupljenim novinarima na kampu koji organizuje.

pesic-10.jpg
Dado đilas 

Pošto nije jedini reprezentativac koji se oglasio i rekao da bi želeo da selektor Pešić ostane na klupi "orlova", zanimalo je novinare koliko je bitan detalj to što su reprezentativci listom stali iza selektora i poželeli da on ostane na funkciji.

"Oseća on tu emociju i odgovornost da ostane, ali ošpet je na njemu da odluči. To je sada tako, videćemo kako će biti za dva-tri meseca. Ne znam ni kako to ide po tim pravilima, zakonima, ali ovako smo mu mi sportski rekli da su svi poslali svoju poruku da su zadovoljni saradnjom, da imaju veliko poštovanje trenera. Nadamo se da nas je samo malo prevario sa tom izjavom", završio je Bogdanović.

Kurir sport / Mondo

 BONUS VIDEO:

MONDO/Nemanja Stanojčić Bogdan Bogdanović o svom kampu