Jana Vovčenko-Aleksandrova, supruga zvezde ruskog hokeja Danila Vovčenka, podnela je zahtev za razvod braka zbog neverstva.

Jana je na svojoj društvenoj mreži objavila video u kome je otkrila mnoge detalje.

"Čovek sa kojim sam živela četiri godine u vezi i dve godine u braku, odlučio je da sva naša zajednička stečena imovina, a to je nekoliko desetina miliona rubalja, pripada samo njemu. I naša dva psa takođe. Nemam pravo ni na šta, sve pripada samo njemu", rekla je ona.

Ona je nagovestila da ju je suprug prevario već prve bračne noći.

"Muškarci će varati, provesti bračnu noć sa prostitutkom koja se zove kao i vi, družiti se po nargila barovima u toaletima, dopisivati se sa "klijentkinjama", koristiti sobu za masturbaciju, piti, ignorisati vas... Da, mnogo zanimljivih stvari tokom braka", dodala je ona.

Jana nije tu stala, već je otkrila još pikanterija iz bračnog života.

"Dok sam ja trčala na poslu, radila po 12 sati, plaćala hipoteku i pazila na tebe, ti si j...o sve što se kretalo, gurao si svoju stvar u usta mojim najboljim prijateljicama, iznajmljivao si prostitutke i živeo svoj život. Sve dok me je tvoja majka u suzama uveravala da si pristojan i da imaš slab karakter, oboje ste smislili kako da budete sigurni da je sve upisano na njeno ime", dodala je Vovčenko.

Inače, Jana Vovčenko-Aleksandrova je 29-godišnja preduzetnica. Specijalista je za ugrađivanje silikona u usne, a bavi se i kozmetikom. Ima blizu 20.000 pratilaca na Instagramu.

Kurir sport

Kurir Srbija trening