Još malo je ostalo do zvaničneceremonije otvaranja Olimpijskih igarakoja će se održati u petak. Dan uoči ovog događajaNovaki Jelena Đokovićsve su oduševili svojom pojavom na jednoj svečanosti u Parizu.

Reuters NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ OBORILI INTERNET! Pojavili se na svečanosti u Parizu i ZAPALILI javnost! Svi pričaju o srpskom paru!

Srpski par ukrao je šou i pored toga što su se uz njih našli velikani kao što su teniserka Serena Vilijams, glumica Šarliz Teron, zatim košarkaši Tajris Halibarton, Džejson Tejtum, Lebron Džejms, skijašica Lindzi Von, čuveni režiser Stiven Spilberg, reper Snup Dog i mnogi drugi, te su svojim stajlingom sve oduševili i njihove fotografije su oborile internet.

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia NOVAK I JELENA ĐOKOVIĆ OBORILI INTERNET! Pojavili se na svečanosti u Parizu i ZAPALILI javnost! Svi pričaju o srpskom paru!

Novak se pojavio u plavom sakou i beloj košulji, dok je Jelena bila u potpuno beloj varijanti i na ovaj način Đokovići su zapalili javnost.

Podsetimo, Novak će svoj start na Olimpijskim igrama imati u subotu oko 13.30 časova protiv Meta Ebdena iz Australije.

BONUS VIDEO:

Kurir Novak Đoković o mogucem meču sa Nadalom