Najbolji teniser ikada, Novak Đoković juče je po ko zna koji put ispisao istoriju "belog sporta" i svoju zemlju učinio najponosnijom.

U spektakularnom finalu Olimpijskih igara, Novak Đoković je pobedio Karlosa Alkaraza i konačno osvojio to zlato koje mu jedino nedostajalo.

Savladale su emocije Novaka, te je snimak njegovih suza obišao čitavu planetu, a govori će se pamtiti i prepričavati u decenijama koje dolaze.

A onda, dan kasnije, kako već tradicija nalaže, red je na Novak Đoković obavi slikanje, ispred Ajfelovog tornja.

Dado đilas NOLE POZIRA, APARATI ŠKLJOCAJU A SVET GLEDA VELIČANSTVENE FOTOGRAFIJE! Ponosni Srbin sa olimpijskim zlatom, ove fotke su za muzej!

Inače, Đokoviću se sprema i svečani doček u glavnom gradu Srbije, a pored Novaka na čuveni balkon Starog dvora popeće se i ostali osvajači medalja. Za Srbiju su trenutno medalje na Olimpijskim igrama osvojili Novak Đoković, Zorana Arunović i Damir Mikec, ali očekuje se da će ih biti još u danima koji dolaze.

Kako je Kurir jutros pisao, svečani doček srpskih olimpijaca koji osvoje medalje na Olimpijskim igrama planiran je za utorak, 13. avgust, a tačan termin će se tek utvrditi.

Kurir sport

Bonus video:

Kurir televizija ON ZNA KOLIKO DUGO ĆE NOVAK JOŠ IGRATI I OSVAJATI TROFEJE! Čuveni teniski trener za Kurir otkriva: POVREDE GA NEĆE ZAUSTAVITI